Share |

Online-palvelut

 

Zoom-keskustelu Kimin kanssa

Huom! Toistaiseksi vain Open Heart-harjoittajille

Jos haluat käydä läpi omaan harjoitukseesi liittyviä asioita kahdestaan opettajan kanssa niin se on mahdollista Zoom-videopuhelun kautta. Voit esittää kysymyksiä harjoituksestasi, saada ohjeita sekä harjoittaa yhdessä opettajan kanssa. Yhden session kesto on noin 1 h. Sovi session ajankohdasta sähköpostitse: kimkatami@hotmail.com

Maksut:

50-100€ Open Heart Sanghan jäsenille.

100€ muille

Suorita maksusi PayPalin tai nettipankin kautta kun session ajankohta on sovittu.

Paypal: kimkatami@hotmail.com

Nimi: Kim Katami, IBAN: FI48 5722 9040 1280 81, SWIFT: OKOYFIHH, Viesti: Skype

Sähköpostittelu Kimin kanssa

Jos haluat kysyä jotain henkiseen polkuusi tai harjoitukseesi liittyvää niin voit tehdä niin lähettämällä Kimille sähköpostia osoitteeseen: kimkatami@hotmail.com. Kerro asiasi selkeästi ja ytimekkäästi. Jos olet jonkun toisen opettajan tai opetuslinjan oppilas niin on suositeltavaa, että esität kysymyksesi ko. opettajalle.

Kim saa paljon emaileja ja niihin vastaaminen vie paljon hänen aikaansa. Kun lähetät sähköpostin, niin pyydämme sinua tekemään rahalahjoituksen Paypalin tai tilinumeron kautta korvaukseksi Kimin ajasta.

Paypal: kimkatami@hotmail.com

Nimi: Kim Katami, IBAN: FI48 5722 9040 1280 81, SWIFT: OKOYFIHH, Viesti: EmailBhumi-analyysi

Huom! Toistaiseksi vain Open Heart-harjoittajille

Jos tunnet Open Heart Bhumi Model:in ja et ole omasta bhumistasi varma niin voit lähettää valokuvasi opettajalle analyysia varten. On kuitenkin tärkeää, että yrität analyysia myös itse.

Kuvan tulee olla tiedostokooltaan mahdollisimman suuri ja tarkka. Kasvot ja silmät tulee näkyä selvästi, katse suoraan kameran linssiin, perusilme kuten passikuvassa ja ilman silmälaseja. Liitä lyhyt sanallinen kuvaus kokemusmaailmastasi, uuden bhumin avautumisesta ja oma bhumiarviosi.

Jokaista kuvaa kohden lahjoita 50€. Voit suorittaa maksun Paypalin tai tilinumeron kautta. Jos sinulla ei ole varaa tähän maksuun niin on OK tehdä lahjoitus joka sopii itsellesi paremmin.

Paypal: kimkatami@hotmail.com

Nimi: Kim Katami, IBAN: FI48 5722 9040 1280 81, SWIFT: OKOYFIHH, Viesti: Bhumi